درخشش کاراته کاران دانشگاه صنعتی قم در دومین المپیاد ورزشی دانشجویانِ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان قم

شنبه یازدهم اسفند 1397 ساعت 10:51 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در دومین المپیاد ورزشی دانشجویانِ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان قم، دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی قم موفق به کسب مقام قهرمانی مسابقات کاراته در بخش تیمی و انفرادیِ شدند.
این مسابقات که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و در خانه کاراته استان برگزار شد، در بخش کاتا شیوا صالحی وزیری از دانشگاه صنعتی قم موفق به کسب عنوان قهرمانی گردید. همچنین زهرا عزیزی و زهرا داودآّبادی نیز از دانشگاه صنعتی قم به ترتیب مقام دوم و سوم را بدست آوردند. در بخش کومیته زهرا داود آّبادی در وزن -55 کیلوگرم نفر سوم شد و مدال برنز مسابقات را از آن خود کرد.
شایان ذکر است تیم کاراته دختران دانشگاه صنعتی قم در مجموع با کسب 1 طلا، 1 نقره و 2 برنز در بخش تیمی این مسابقات به مقام قهرمانی رسیدند.
در بخش پسران نیز مهران محمدزاده از دانشگاه صنعتی قم در وزن -84 کیلوگرم موفق به کسب مقام سوم این مسابقات شد.