رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن را گرامی داشت

دوشنبه ششم اسفند 1397 ساعت 3:30 ب ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن را گرامی داشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضایی نور رئيس دانشگاه صنعتي قم با صدور پيامي ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن را گرامي داشت. متن كامل اين پيام به شرح ذيل است:

بسمه تعالی

اِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ،  فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ،  إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ

خجسته میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) سرور بانوان جهان و هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر بر ملت شریف ایران به ويژه بانوان گرامي، مبارک باد.
جای بسی خوشحالی است که در دانشگاه صنعتی قم بانوان فرهیخته و پر تلاش همپای مردان در حال فعالیت هستند و در پیشرفت و ارتقای دانشگاه نقش مهم و اساسی را ایفا می کنند.
 اينجانب ضمن تبريك اين روز بزرگ و تقدیر از زحمات بی وقفه بانوان دانشگاه صنعتی قم،  امیدوارم  در آستانه سال نو كه بهارش مزين به نام حضرت زهرا (س) است، بتوانيم از درياي معرفت و کرامت صدیقه طاهره (س) بهره مند شويم.همچنین  از خداوند متعال موفقیت مادران گرامی این مرزو بوم را در تربیت فرزندانی سالم و صالح خواستارم تا شاهد خانواده هایی سالم و با نشاط ، جامعه ای پویا و ایرانی سرفراز باشیم.