رئیس دانشگاه صنعتی قم: ساخت پل هوایی در مقابل دانشگاه از ضروریات است

چهارشنبه هجدهم مهر 1397 ساعت 11:11 ق ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم: ساخت پل هوایی در مقابل دانشگاه از ضروریات است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: با توجه به نیاز مبرم جهت ساخت پل هوایی در مقابل دانشگاه صنعتی قم و درخواست های مکرر دانشجویان در این زمینه ،رئیس دانشگاه صنعتی قم با اعضای شورای شهر دیدار و گفتگو کرد.
دکتر رضایی نور در جلسه ای با حضور دکتر بختیاری و مهندس امرالهی نایب رئیس و رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم به مشکلات دانشگاه در حوزه شهری پرداخت.
وی ضمن اشاره به رشته های دانشگاه گفت: با توجه به رشته های متنوع در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه و حضور اساتید مجرب و دانشجویان فعال ، دانشگاه صنعتی قم به عنوان یک بازوی کمکی می تواند در حوزه های خدمات شهری کمک شایانی به شهرداری و مجموعه مدیریت شهری داشته باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی قم افزود: با اشاره به مشکلات آلودگی محیط زیست و اهمیت صنعت سبز در کشور و همچنین وجود شهرک های صنعتی غدیر، شکوهیه و منطقه آزاد اقتصادی سلفچگان در استان قم و ماموریت گرا شدن این دانشگاه در زمینه صنعت زیست سازگار ، دانشگاه صنعتی قم می تواند نقش مهمی را هم از لحاظ حل مشکلات و معضلات صنعتی و هم توسعه فناوریهای صنعت سبز ایفا کند.
وی لزوم وجود پل هوایی در مقابل دانشگاه را یکی از اولویت های مهم دانشگاه قلمداد کرد و افزود: با توجه به تاسیس دانشگاه در این نقطه از شهر و تردد ماشین های سنگین، ایمنی دانشجویان در خطر است.
دکتر رضایی نور با اشاره به تصادفات دلخراش دانشجویان در این مسیر گفت: علی رغم پیگیری های مکرر در خصوص ساخت پل هوایی تاکنون این مشکل رفع نشده است. با توجه به اینکه آرامش و امنیت دانشجویان برای ما در اولویت است حتی دانشگاه بخشی از هزینه های مربوط به ساخت پل هوایی را تقبل خواهد کرد و آن را به صورت پروژه مشترک با شهرداری انجام خواهد داد .
رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به دانشجویان غیر بومی و اینکه دانشگاه صنعتی قم به نوعی معین دانشگاه های تهران محسوب می شود گفت: به منظور رفاه حال دانشجویان و تسهیل در رفت و آمد آنها با هماهنگی و همکاری اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان می بایست تمهیدات لازم جهت ایجاد ایستگاه اتوبوس برون شهری در مجاورت دانشگاه صورت گیرد.
دکتر رضایی نور ضمن تشکر از مسئولین شهرداری جهت تاسیس پارک دانشجو در مقابل درب ورودی دانشگاه به نواقصی چون عدم وجود سایبان ، سنگ فرش نامناسب و عدم نصب نیمکت در این بوستان اشاره کرد. همچنین روشنایی نامناسب در محوطه بیرونی دانشگاه را به عنوان یکی از مواردی که باید با همکاری مدیریت شهری اصلاح نمود ، مورد تاکید قرار داد.
در ادامه دکتر بختیاری ضمن ابراز خرسندی از این دیدار گفت: تعاملات دانشگاه صنعتی قم و مجموعه شهرداری باید به حدی باشد که جهت اجرای پروژه های شهری ما به اساتید و ظرفیتهای علمی و پژوهشی این دانشگاه احساس نیاز داشته باشیم.
وی افزود: دانشگاه صنعتی قم با توجه به چشم انداز و ماموریتی که در زمینه صنعت زیست سازگار دارد می تواند بسیاری از مشکلات شهرک های صنعتی را کاهش دهد .
در پایان دکتر بختیاری و مهندس امرالهی ضمن قول مساعدت همه جانبه جهت رفع مشکلات دانشگاه در زمینه مدیریت شهری از قسمت های مختلف دانشگاه بازدید کردند.
رئیس دانشگاه صنعتی قم: ساخت پل هوایی در مقابل دانشگاه از ضروریات است.