همزمان با هفته دولت در دانشگاه صنعتی قم افتتاح شد

چهارشنبه هفتم شهریور 1397 ساعت 2:43 ب ظ
همزمان با هفته دولت در دانشگاه صنعتی قم افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با هفته دولت سالن ورزشی شهید شهریاری و آزمایشگاه مرکزی با حضور مهندس یزدان مهر مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس صندوق رفاه دانشجویان در دانشگاه صنعتی قم افتتاح شد.

سالن ورزشی شهید شهریاری با  دستگاه آنالایزر ترکیب بدنی ، دو دستگاه تردمیل ، دوچرخه ثابت، صد متر مربع تشک ورزشی، شش عدد میز تنیس، دو عدد فوتبال دستی،پنج عدد دارت، تجهیزات و وسایل ایروبیک، کش های TRX  طی یک ماه اخیر با تلاش شبانه روزی مسئولین دانشگاه ساخت، تجهیز و افتتاح شد.
آزمایشگاه مرکزی نیز  به عنوان یکی از مجهزترین آزمایشگاه های دانشگاه صنعتی قم با هدف تسهیل در بهره برداری بهینه از آزمایشگاه ها و کارگاه های موجود در دانشگاه با تجهیزاتی چون میکروسکوپ تونلی رویشی و اتمی SPM، اسپکتروفوتومتر UV-VIS، اسپاترینگ تک کاتد، دستگاه تولید آب دیونیزه ZU101-B  و Internal Mixer افتتاح شد.

طی جلسه ای با حضور مهندس یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان  و مهندس رحیمی مدیر مالی صندوق رفاه دانشجویان ، دکتر رضایی نور ضمن خوشامدگویی و تبریک هفته دولت از حمایت های بی دریغ مهندس یزدان مهر تقدیر و تشکر کرد. وی گفت: به لطف خداوند متعال و تلاش های شبانه روزی مسئولین دانشگاه، شاهد فعالیت های چشمگیری در دانشگاه صنعتی قم هستیم.
رئیس دانشگاه صنعتی قم افزود: با توجه  به رشد و گسترش دانشگاه ،احداث کارگاه های مهارت افزایی، احداث زمین فوتسال، والیبال و بسکتبال از جمله برنامه های آتی دانشگاه است.
همچنین مشاور وزیر علوم،تحقیقات و فناوری ضمن تشکر از تلاش های بی وقفه دکتر رضایی نور گفت: رشد و پیشرفت در دانشگاه صنعتی قم به خوبی قابل مشاهده است  و بی شک یکی از عوامل ارتقای این دانشگاه حضور تیم کارآمد و جوان آن می باشد.
در پایان مهندس یزدان مهر با توجه به تلاش های مجدانه مسئولین دانشگاه صنعتی قم از مساعدت جهت ساخت سلف جدید، زمین چمن مصنوعی و سرای دانشجویی در این دانشگاه خبر داد.