رئیس دانشگاه صنعتی قم روز جوان را تبریک گفت

شنبه هشتم اردیبهشت 1397 ساعت 5:20 ب ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم روز جوان را تبریک گفت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز جوان را تبریک گفت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
بی شک رشد و شکوفایی هر جامعه در گرو وجود جوانانی است که در درون آن جامعه پرورش یافته اند و  برای پیشرفت آن گام برداشته و به اهداف آرمانی جامعه شان جامعه عمل پوشاندند.
امروز ایران ما در  بسیاری از علوم و فنون سرآمد شده است و این پیشرفت مرهون جوانان برومند این مرز و بوم است جوانانی که دیروز در هشت سال دفاع مقدس با نثار جانشان عشقشان را به وطن و هم وطنشان نشان دادند و امروز با جهاد علمی سربلندی ایران عزیز را به ارمغان آورده اند.
اینجانب  این روز فرخنده ،روز ولادت با سعادت حضرت علی اکبر و روز جوان را به تمامی جوانان و آینده سازان ایران اسلامی به ویژه دانشجویان فعال، نخبه و انقلابی دانشگاه صنعتی قم  تبریک و تهنیت عرض نموده وسلامتی و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه ایزد منان خواستارم.