امروز : شنبه ششم مرداد 1403

حال و هوای محرم در دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه دوازدهم مهر 1396 ساعت 3:42 ب ظ
حال و هوای محرم در دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مسئولین، کارکنان و دانشجویان دست به دست هم دادند تا ایام محرم را به بهترین صورت ممکن به عزاداری سید و سالار شهیدان بپردازند.
از جمله برنامه های دانشگاه صنعتی قم در دهه اول محرم ، قرائت زیارت پرفیض عاشورا و مداحی ذاکر اهل بیت آقای زلفی گل که به همت مدیریت فرهنگی برگزارشد.
هر روز پس از نماز ظهر و عصر به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری ، مراسم سخنرانی با حضور آیت الله علیدوست اندیشمند برجسته علوم انسانی ، برنده جایزه جهانی نوآوری در علوم انسانی در سال 1395 ، استاد تمام پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ، رئیس اندیشکده فقه و حقوق مرکز الگوی ایرانی – اسلامی پیشرفت، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ورئیس انجمن فقه و حقوق حوزه علمیه قم برگزار شد و کلیه حضار با مرثیه خوانی ذاکر اهل بیت حاج حسین کوشاری به فیض رسیدند.

همچنین نمایشگاه عطر سیب و ایستگاه صلواتی به همت بسیج دانشجویی در محوطه دانشگاه برپا شد.