دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی چهارم شهریور روز کارمند را به کارکنان دانشگاه صنعتی قم تبریک گفت

یکشنبه پنجم شهریور 1396 ساعت 8:36 ق ظ
دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی  چهارم شهریور روز کارمند را به کارکنان دانشگاه صنعتی قم تبریک گفت
 به گزارش روابط دانشگاه : دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز کارمند را به کارکنان دانشگاه صنعتی قم تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:
مقام معظم رهبری( مدظله العالی): کارِ متّکی به ایمان و امید، علاج همه‌ی دردهای یک ملّت است.
بی شک موفقیت و توسعه دانشگاه صنعتی قم  مرهون تجربه، تخصص و توانمندی کارکنانی است که همواره با تعهد ، تلاش و دلسوزی هر چه تمام این دانشگاه را به سوی چشم اندازهای تعیین شده آن پیش می برند.
بر همگان واضح و مبرهن است که نیروهای انسانی کارآمد از ذخایر و منابع اصلی سازمان ها محسوب می شوند که با خلاقیت، تولید افکار نو و بدیع در پیشبرد اهداف سازمانی، رشد و شکوفایی سازمان و همچنین جامعه را ایجاد خواهند کرد.
اینجانب ضمن تبریک روز کارمند  و تقدیر و تشکر از زحمات بی وقفه شما عزیزان تندرستی ، موفقیت و شادکامی روز افزونتان را از خداوند متعال خواستارم .