رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت

سه شنبه هفدهم مرداد 1396 ساعت 12:19 ق ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:
«ن والقلم و ما یسطرون»
سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد.
17 مرداد ماه «روز خبرنگار » روز باشکوه مجاهدان عرصه اندیشه و قلم را تبریک عرض نموده وضمن پاسداشت خاطره شهدای اصحاب رسانه، همت و تلاش شما عزیزان را در اطلاع ‌رسانی آگاهانه و به هنگام ارج می‌نهم.
بی شک در این برهه از زمان خبرنگاران دلسوز و فرهیخته بازوی مسئولان، چشم بینا، گوش شنوا و زبان گویای مردم هستند. آنها با وجدانی بیدار و حفظ اصول کامل اخلاق حرفه ای با بیان نافذ، شیوا و گیرایشان دررشد و آگاهی ملت نقش بسزایی دارند و رسالت خطیر خود را به جای می آورند.
این روز را به همه خبرنگاران، نویسندگان، روزنامه نگاران و صاحبان اندیشه و قلم در عرصه اطلاع رسانی تبریک و تهنیت عرض می نمایم و دست شما عزیزان را جهت تعاملات و همکاری های سازنده به گرمی می فشارم.