یکشنبه بیست و پنجم تیر 1396 ساعت 12:14 ق ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم طی صدور پیامی درگذشت نابغه ریاضی ایران را به خانواده وی و جامعه علمی کشور تسلیت گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:
پروفسور مریم میرزاخانی نابغه ای که در سال 2005 به عنوان ذهن برتر دنیا معرفی شد، درگذشت. استاد برجسته و جوان دانشگاه استنفورد کالیفرنیا که نام ایران اسلامی را در مجامع علمی جهان طنین انداز کرد در اوج بالندگی و شکوفایی ناباورانه چشم از دنیا فرو بست.
اینجانب درگذشت این بانوی دانشمند را به خانواده وی و جامعه علمی کشور صمیمانه تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال  برای آن مرحومه علو درجات و برای  بازماندگان صبر و سلامتی خواستارم .