نشست صمیمانه رئیس دانشگاه صنعتی قم با کارکنان دانشگاه

شنبه بیست و چهارم تیر 1396 ساعت 12:54 ق ظ
نشست صمیمانه رئیس دانشگاه صنعتی قم  با کارکنان دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم با کارکنان دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدا مهندس رضایی پویا مدیر حراست به ویژگی های کارمند نمونه پرداخت. وی داشتن انگیزه را از مهم ترین ویژگی های یک کارمند نمونه دانست .
در ادامه دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی دریغ  کارکنان جهت سپری نمودن یک سال تحصیلی دیگر، نکاتی را در مورد وضعیت کنونی و افق پیش روی دانشگاه بیان نمود. همچنین کارکنان پرسش ها، ایده ها و نقطه نظرات خود را به صورت شفاهی و مکتوب با رئیس دانشگاه مطرح نمودند.

در پایان نیز دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه، مهندس یاری معاون اداری و مالی و مهندس نیک پور مدیر طرح و برنامه به سوالات مطرح شده پاسخ دادند.
این نشست با تقدیر از خانم نوابی جهت اجرای طرح غدیر در کتابخانه دانشگاه به پایان رسید.