از سایت جدید دانشگاه صنعتی قم رو نمایی شد

دوشنبه بیست و پنجم بهمن 1395 ساعت 3:4 ب ظ
از سایت جدید دانشگاه صنعتی قم رو نمایی شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: با حضور دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم، معاونین و جمعی از مدیران از سایت جدید دانشگاه رونمایی شد.
در ابتدا دکتر خوشنویسان ضمن گرامی داشت ایام الله دهه مبارک فجر و تسلیت  به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) سایت دانشگاه را به عنوان پیشانی و شناسه دانشگاه قلمداد کرد . وی افزود: از ویژگی های بارز سایت یک دانشگاه صنعتی در شهر مقدس قم علاوه بر جذابیت ظاهری، درج محتویات غنی علمی، فرهنگی و دینی است.
در ادامه مهندس فریدونی مسئول انفورماتیک دانشگاه به ارائه توضیحاتی در مورد سایت جدید دانشگاه پرداخت. وی خاطر نشان ساخت: سایت جدید با بررسی 50 سایت مطرح، طی 6 ماه توسط مسئول انفورماتیک طراحی شده است. همچنین نمایش مطلوب صفحات آن در طیف گسترده ای از دستگاهها از کامپیوتر های رومیزی تا تلفن های همراه، بالا رفتن سرعت سایت و ... از جمله ویژگی های سایت جدید می باشد.
در پایان نیز از سایت جدید دانشگاه توسط دکتر خوشنویسان رونمایی شد.

شایان ذکر است کارکنان و دانشجویان می توانند نقطه نظرات خود را در مورد سایت جدید دانشگاه از طریق ایمیل به آدرس info.admin@qut.ac.ir با مسئول انفورماتیک در میان گذارند.