نایب قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه صنعتی قم در اولین دوره مسابقات فوتسال دانشگاههای استان قم

یکشنبه هفدهم بهمن 1395 ساعت 3:32 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مسابقات فوتسال دانشگاههای استان قم به میزبانی دانشگاه قم در سالن آیت الله بروجردی این دانشگاه برگزار شد.
 در این مسابقات تیم  دانشگاه قم مقام قهرمانی را کسب کرد، تیم دانشگاه صنعتی قم به مقام دوم دست یافت و تیم دانشگاه مفید نیز به کسب  مقام سوم بسنده کرد.
 شایان ذکر است دکتر محمد کریمی(سرپرست)، فرامرز رضایی پویا(مربی)، رضا زلفی گل(دروازه بان)،مرتضی پایمزد،احمد احمدآبادی،عباس دلیر،عبدالغفار مقدم،فرشادعرب،مجتبی شاه قلعه و جواد لطفی از اعضای تیم فوتسال دانشگاه صنعتی قم می باشند.