پیام تسلیت رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت درگذشت یار دیرین امام

دوشنبه بیستم دی 1395 ساعت 10:19 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت درگذشت یار دیرین امام پیامی را به شرح ذیل صادر کرد.
پیام تسلیت رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت درگذشت یار دیرین امام
انا الله و انا الیه راجعون
 اگر استقامت، ایستادگی، همکاری و همیاری آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) با امام خمینی  (قدس) و رهبر عظیم الشان انقلاب در راه پر فراز و نشیب مبارزه علیه طاغوت و طاغوتیان نبود، نهال انقلاب شکوهمند ما این چنین سربلند و سرافراز قد نمی کشید.
ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) یار دیرین امام راحل و مقام معظم رهبری را به ملت شریف ایران ، ولی امر مسلمین و بیت ایشان تسلیت عرض می کنم و برای آن فقید علو درجات و برای بازماندگان صبر و سلامتی از خداوند متعال مسئلت می نمایم.