انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی ، پژوهشی و نوآوری دیگر در دانشگاه صنعتی قم

یکشنبه دوازدهم دی 1395 ساعت 3:16 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در راستای تقویت و گسترش نظام مند همکاری مشترک و در جهت استفاده مطلوب از ظرفیت ها و توانمندی های علمی ، پژوهشی و نوآوری دانشگاه صنعتی قم و شرکت آب و فاضلاب استان تفاهم نامه ای بین این دو نهاد منعقد گردید.
انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی ، پژوهشی و نوآوری دیگر در دانشگاه صنعتی قم
بر اساس این تفاهم نامه دانشگاه صنعتی قم ایده ها، اختراعات و نوآوری های خود را که مورد استفاده شرکت آب و فاضلاب می باشد را در اختیار این شرکت قرار می دهد.
همچنین مشارکت فعال و موثر دانشگاه در طراحی و اجرای پروژه های تحقیقاتی- کاربردی مورد نیاز شرکت، همکاری موثر طرفین در برگزاری کارگاه های آموزشی، نشست ها، کنفرانس های تخصصی و همایش های علمی ، ایجاد اتاق فکر مشترک بین مسئولین شرکت و اعضای هیات علمی دانشگاه از جمله مفاد این تفاهم نامه می باشد.
شایان ذکر است این تفاهم نامه در 7 ماده با امضای دکتر بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم و مهندس علی صادق پور مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان منعقد گردید.