برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته دولت در دانشگاه صنعتی قم

یکشنبه بیست و هشتم شهریور 1395 ساعت 12:53 ق ظ
برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته دولت در دانشگاه صنعتی قم
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با هفته دولت یک دوره مسابقات ورزشی به همت واحد تربیت بدنی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد و درپایان به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.
این مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان برگزار گردید که آقایان در رشته های فوتبال دستی،تنیس روی میز،دارت و بانوان در رشته های تنیس روی میز، دارت و پرتاب حلقه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
دربخش مسابقات دارت تیمی،آقایان(بیکایی،نصیری،حمیدی)به عنوان مقام اول آقایان(علی جعفری،عرب،بشیری) مقام دوم و آقایان(طباطبایی،دلیر،کرم اللهی) مقام سوم را کسب کردند.
در بخش مسابقات تنیس روی میز آقایان:حمیدرضا جعفری،احمدآبادی و رضایی پویا به تربیت مقام اول تا سوم را کسب نمودند.
در بخش مسابقات فوتبال دستی، آقایان:نمازیان و کلانتر مقام اول ،آقایان:دلیر وطباطبایی مقام دوم و آقایان حمیدرضا جعفری و محمدی مقام سوم را کسب نمودند.
در قسمت بانوان در مسابقات پرتاب حلقه: خانم ها درویش زاده،سوهانیان و علیشاهی به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.
در بخش مسابقات تنیس روی میز خانم سوهانیان مقام اول خانم تیموری مقام دوم و خانم بهرامی مقام سوم را از آن خود کرد.
در قسمت مسابقات تیمی دارت: خانم ها (درویش زاده،علیشاهی،تیموری) و خانم ها(دانشمندی،کاظمی) و خانمها (فریدونی،سوهانیان،بهرامی)به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.