اطلاعیه ثبت نام میهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر

سه شنبه بیست و ششم مرداد 1395 ساعت 11:51 ق ظ
اطلاعیه ثبت نام میهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر
به آگاهی میرساند سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از روز سه شنبه مورخ 95/05/26 لغایت 95/06/08 فعال و آماده ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر متقاضی میهمانی می باشد. شایان ذکر است اداره کل شاهد و ایثارگر سازمان از پذیرش درخواست های خارج از سامانه معذور می باشد. ضمنا با عنایت به اینکه ظرفیت اصلی مختص دانشجویان جدید الورود می باشد تصمیم گیری در خصوص دانشجویان ورودی قبل پس از تعیین تکلیف دانشجویان جدید و در قالب باقیمانده ظرفیت 5% با توجه به موارد ذیل انجام خواهد شد:
  1. دانشجویانی که در سال گذشته حکم انتقال به شرط عدم مشروطی در دو نیمسال را داشته اند در صورت مشروطی در دو نیمسال در مقصد، می بایست به دانشگاه مبدا بازگشت نمایند. ولی اگر در یک نیمسال مشروط شده باشند میتوانند برای تمدید میهمانی ثبت نام نمایند.
  2. ثبت نام دانشجویان براساس اولویت های ذیل انجام می پذیرد:
  3. فرزند اناث شاهد 2. فرزند ذکور شاهد 3. جانباز 50% و بالاتر و آزادگان 4. همسر شهید 5. جانباز 25% تا 49%
6. همسر جانباز 50% و بالاتر و آزادگان 7. فرزندان اناث جانباز 50% و بالاتر و آزادگان 8. فرزندان ذکور جانباز 50% و بالاتر و آزادگان 9. همسر جانباز 25% تا 49% 10. فرزند اناث جانباز 25% تا 49% 11. فرزند ذکور جانباز 25% تا 49%
لازم به ذکر است متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت shahed.saorg.ir   نسبت به ثبت درخواست اقدام و کد رهگیری دریافت و نتیجه بررسی را در زمان مقرر از طریق همان سایت با درج کد رهگیری مشاهده نمایند.