همزمان با روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه انجام شد

سه شنبه نوزدهم مرداد 1395 ساعت 8:41 ق ظ
همزمان با  روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه انجام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به مناسبت روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه صنعتی قم به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری امامزاده نورعلی واقع در روستای کرمجگان بخش کهک استان قم  را زیارت کردند.

نسب شریف ایشان با چهار واسطه به امام زین العابدین (علیه السلام) منتهی می شود.
امامزاده نورعلی (ع) كه از نخستین سادات اشرفی حسینی مهاجر قم می باشد ، از احترام فوق‌العاده‌ای برخوردار و به زهد و تقوی آراسته بود. پس از مهاجرت فرزند او به قم، احترام ایشان دو چندان شد.
این امامزاده شریف  به دلیل گرمای شدید قم در فصل تابستان به یكی از روستاهای قم (كرمجگان) نقل مكان كرد تا اینكه در ثلث اول قرن چهارم هجری وفات یافته و در روستای كرمجگان به خاك سپرده شد.

علت نامگذاری ایشان به نورعلی به درستی معلوم نیست، برخی معتقدند كه چون ایشان نواده بزرگوار امام علی‌بن‌الحسین زین‌العابدین (علیه السلام) است، بنابراین به «نور علی» خوانده شده است. مزار متبرك ایشان در 42 كیلومتری شهر قم واقع شده و كرامات زیادی از ایشان به منصه ظهور رسیده است.