پیام دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز جوان

سه شنبه بیست و هشتم اردیبهشت 1395 ساعت 2:28 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهرام خوشنویسان طی صدور پیامی میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان را تبریک گفت.
پیام دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز جوان

(بسمه تعالی)

میلاد با سعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان را به همه شما جوانان ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
اینجانب بسیار مشعوفم که در یک محیط علمی در کنار اساتید، کارکنان و دانشجویان جوان هستم چرا که این محیط پویایی، حرکت و امید را ایجاد می کند.
دانشگاه صنعتی قم به حضور نیروهای جوان خود می بالد. ارتقای تحصیلی دانشجویان از مقطع کارشناسی به کارشناسی ارشد در دانشگاه های مطرح، انجام پروژه های علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان با همکاری یکدیگر، برگزاری مراسمات و همایش های علمی و فرهنگی با وجود کمبود بودجه و سایرمشکلات گواه از خلاقیت و نبوغ در یک جامعه جوان است.
بنا به فرموده مقام معظم رهبری( مدظله العالی): (امروز ملت ایران، مصمم­تر و قوی­تر از هر زمان در حال حرکت به سمت اهداف بلند و قله­های سعادت است و در صف مقدم این حرکت عظیم، جوانان قرار دارند). به حق که پیشرفت های ایران اسلامی با وجود همه تهدیدها و تحریم های دشمن مرهون همت والای جوانان است.
امیدوارم که جوانان متعهد و متدین ما در جای جای ایران اسلامی با توکل به خدای متعال، پیروی از منویات مقام معظم رهبری و با عزم و اراده ای دو صد چندان، سعادت و سربلندی این مرز و بوم را هر روز بیشتر و بیشتر به ارمغان آورند.