برگزاری کارگاه تخصصی دانشجو و کارآفرینی در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه هجدهم اسفند 1394 ساعت 1:49 ب ظ
برگزاری کارگاه تخصصی دانشجو و کارآفرینی در دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کارگاه تخصصی دانشجو و کارآفرینی به همت انجمن های علمی دانشگاه صنعتی قم با حضور دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه، سرهنگ مرادی مسئول علمی سپاه استان قم،مهندس خسروانی نماینده وزارت دفاع، ،مهندس نباتی مدیرعامل شرکت دانش بنیان،دکتر شوشتری نماینده پارک و علم فناوری و جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزارگردید.
در این کارگاه که با هدف آشنایی دانشجویان با شیوه های نوین کارآفرینی، فعالیت های گروهی در بازار و صنعت، چگونگی ورود به بازار و... برگزار شد ،دانشجویان و اساتید به تفکیک رشته های تحصیلی طی 5 ساعت به بحث، تبادل اطلاعات و تجربیات با یکدیگر پرداختند.
شایان ذکر است جلسه بعدی این کارگاه در سال آینده و با برنامه ریزی های خاص برگزار می گردد که زمان آن متعاقبا اعلام خواهد شد.