ارائه دستاوردهای دانشگاه صنعتی قم در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست

چهارشنبه دوازدهم اسفند 1394 ساعت 1:47 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: با توجه به ماموریت گرا شدن دانشگاه صنعتی قم در زمینه صنعت زیست سازگار، این دانشگاه در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست با شعار «اقتصاد سبز دوران پساتحریم » واقع در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران حضور یافته است.
ارائه دستاوردهای دانشگاه صنعتی قم در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست
در غرفه دانشگاه صنعتی قم فیلتر جداساز قطرات میکرونی روغن از جریان هوا از ابتکارات دکتر محمد علی احترام از اساتید هیات علمی این دانشگاه ، به نمایش عموم گذاشته شده است.
این فیلتر برای جداسازی روغن از مسیر بخارات محفظه لنگ اتوبوسهای شهری استفاده می­شود که در کاهش آلودگی هوا تاثیر بسزایی خواهد داشت.
گفتنی است تا کنون دکتر ابتکار مشاور رئیس جمهور و ریاست سازمان محیط زیست و دکتر توکلی رئیس مرکز فناوری های راهبردی از این غرفه بازدید به عمل آورده و از تولید انبوه این محصول حمایت کرده اند.
شایان ذکر است این نمایشگاه با حضور صنایع، شرکت ها و تشکل های مردمی محیط زیست از پنجاه کشور در تاریخ دهم تا سیزدهم اسفند ماه برگزار می گردد.