مراسم گرامی داشت روز مهندس در دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه دوازدهم اسفند 1394 ساعت 1:37 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم گرامی داشت روز مهندس با حضور دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم، کارکنان و دانشجویان در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه برگزار شد.
مراسم گرامی داشت روز مهندس در دانشگاه صنعتی قم
در این مراسم که به همت دانشجویان انجمن مهندسی مکانیک برگزار گردید، دکتر خوشنویسان ضمن بزرگداشت روز خواجه نصیرالدین طوسی و تبریک روز مهندس افزود: از اینکه در جمع شما دانشجویان هستم بسیار خرسندم و این جمع برای بنده تداعی کننده دوران پرشور دانشجویی خودم است.
وی با اشاره به اهمیت دوران جوانی و دانشجویی افزود: آینده ایران در دستان شما جوانان است . به عنوان نمونه حضور پرشور مردم به ویژه قشر جوان و دانشگاهی در روز هفتم اسفند ماه در پای صندوق های رای نشانگر اهمیت حضور جوانان در عرصه های سرنوشت ساز ایران اسلامی است.امیدوارم با حضور شما دانشجویان فعال و انقلابی و اساتید مجرب بتوانیم آینده درخشانی را برای دانشگاه صنعتی قم و ایران اسلامی رقم بزنیم.
این برنامه با سخنرانی مهندس محمدعلی عابدی و مهندس ابراهیم نباتی از کار آفرینان برتر استان در زمینه کارآفرینی و ارتباط صنعت و دانشگاه ادامه یافت.
در پایان نیز از آقایان محمد دانشمند، مصطفی توکلی، سهیل باقریان، رضا کریمی ، صادق بداغی ، سید محسن حسینی و خانم فیلوم به عنوان دبیران فعال انجمن های علمی دانشگاه صنعتی قم با اهدای لوح تقدیر و هدایای ارزنده تقدیر و تشکر به عمل آمد.