پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و (روز مهندس)

سه شنبه چهارم اسفند 1394 ساعت 2:48 ب ظ
پنجم اسفندماه، خجسته میلاد دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز ملی مهندس نامگذاری شده است. به حق که امروز به خود می بالیم که در سده هفت هجری شمسی در کشور عزیزمان شاعر، فیلسوف، متکلم، فقیه، دانشمند، اندیشمند، ریاضیدان و منجمی چون خواجه نصیرالدین طوسی می زیسته است که غنای فرهنگ و تمدن ایران، این سرزمین کهن را نشان می دهد.
از این رو برخود فرض دانسته تا این روز را به کلیه دانشجویان امروز ومهندسین فردای ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض می نمایم . امید است با اتکال به ایزد منان، پیروی از منویات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) ، با پرورش روحیه خلاقانه و همسو با رعایت مقررات مهندسی و اخلاق حرفه ای در آبادی و آبادانی ایران اسلامی موفق و منصور باشید.