مقام معظم رهبری (مدظله العالی): هرچه انتخابات پرشورتر باشد, عظمت ملت ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنان دیده خواهد شد؛ برای ملت ایران حرمت بیشتری خواهند گذاشت؛ دوستان شما هم در دنیا خوشحال می شوند.

یکشنبه دوم اسفند 1394 ساعت 4:33 ب ظ

همایش جایگاه مردم سالاری در اندیشه امام خمینی (ره) با حضور حجت الاسلام والمسلمین مفتح، حجت الاسلام والمسلمین بنایی و مهندس نجفی روز دوشنبه 94/12/3 به دعوت انجمن اسلامی از ساعت 13 الی 15 در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار می گردد.

همایش بصیرت سیاسی، مجلس انقلابی با حضور مهندس امیرآبادی و حجت الاسلام والمسلمین ذوالنور روز سه شنبه 94/12/4 به دعوت جامعه اسلامی از ساعت 14 الی 16 در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار می گردد .