پیام قدردانی جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم از ملت شریف ایران جهت حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن

پنجشنبه بیست و دوم بهمن 1394 ساعت 2:47 ب ظ
امروز ایران اسلامی به خود بالید كه زن و مرد، كوچك و بزرگ، پیر و جوان به خاطر سربلندی كشورشان در حالی كه ندای لبیك یا خامنه ای و مرگ بر آمریكا را بر لب داشتند مثل همیشه به صحنه آمدند و حماسه ای دیگر را خلق كردند.
به حق كه بصیرت و عزت ملت ایران جهت حضورپرشور در راهپیمایی 22 بهمن ستودنی است. امروز مردم شریف و شهید پرور ایران حجت را بر دشمنان تمام كردند كه تا آخرین نفس مدافع اسلام و انقلاب خواهند بود.
جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم از ملت شریف ایران به ویژه قشر جوان و دانشگاهی جهت حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن تقدیر و تشكر می نماید. به امید روزی كه پرچم سه رنگ انقلاب اسلامی را به دستان صاحب اصلی اش حضرت ولی عصر (عج) برسانیم.