پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت یوم الله 22 بهمن

سه شنبه بیستم بهمن 1394 ساعت 2:51 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با نهمین روز از دهه مبارک فجر هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه صنعتی قم با مرجع عالی قدر جهان اسلام آیت الله العظمی علوی گرگانی( دامه برکاته) دیدار کردند.
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت یوم الله 22 بهمن
به گزارش روابط عمومی دانشگاه طی پیامی دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم آز آحاد ملت شریف ایران به ویژه جامعه دانشگاهی جهت حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت به عمل آورد.
در این پیام آمده است:
یوم الله 22 بهمن یادآور فریاداستقلال،آزادی و جمهوری اسلامی ملت شریفی است که برای براندازی ظلم،جور و استبداد تا پای جان از اسلام و انقلاب دفاع نمودند.
حضور اقشار مختلف مردم به ویژه قشر جوان و دانشگاهی در راهپیمایی 22 بهمن بصیرت، عشق به ولایت و حمایت ملت از آرمان های امام خمینی(ره) را به نمایش می گذارد.
اینجانب از تمامی ملت شهید پرور ایران دعوت می نمایم در این روز با حضور پر شور خود در راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی و ناتوانی استکبار را به جهان و جهانیان نشان دهند.