تجدید پیمان کارکنان دانشگاه صنعتی قم با رهبر کبیر انقلاب و شهدای گلگون کفن

یکشنبه هجدهم بهمن 1394 ساعت 10:19 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر، هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه صنعتی قم با حضور دربیت امام خمینی (ره) و مزار مقدس شیخان با امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب تجدید پیمان نمودند.
تجدید پیمان کارکنان دانشگاه صنعتی قم با رهبر کبیر انقلاب و شهدای گلگون کفن
در ابتدا حضار از بیت امام خمینی (ره) بازدید به عمل آوردند و از نزدیک با سیره و روش زندگی بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی آشنا شدند.
یکی از مسئولین بیت امام خمینی (ره)در خصوص این خانه تاریخی گفت: از میان چند خانه ای که امام خمینی(ره) در دوران اقامتشان در قم اجاره یا خریداری کردند، این بیت آخرین خانه ایشان بوده است. این خانه در حدود سال 1335 توسط امام خمینی (ره) خریداری شد و تا پیش از این، هیچ خانه ای در قم در تملک امام نبوده‌است.معظم له تا آخرین روزها و ساعات سال 1342 که در قم بودند، در همین خانه ساده زندگی می کردند.
وی افزود: پس از تبعید امام به ترکیه، این خانه به آیت الله پسندیده، برادر امام واگذار شد و سرانجام در سال 1373 توسط مرحوم حاج احمد خمینی به بیت مقام معظم رهبری واگذارگردید.
وی اظهار داشت: این خانه نه تنها محل سکونت امام(ره) بوده است بلکه بسیاری از دیدارهای مردمی، سخنرانی‌ها وجلسات مهم سیاسی ایشان از جمله سخنرانی حضرت امام (ره) علیه تصویب قانون کاپیتولاسیون در این بیت انجام شد.
سپس هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه صنعتی قم باغبار روبی ازمزار630 شهید مدفون شده در مزار مقدس شیخان با شهدای انقلاب تجدید پیمان نمودند . همچنین با توضیحات مسئولین شیخان ،حضار با علما و فضلای مدفون شده در این مکان مقدس آشنا شدند.