بازدید کارکنان دانشگاه صنعتی قم از موزه عبرت

شنبه هفدهم بهمن 1394 ساعت 1:56 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با سومین روز از دهه مبارک فجر به همت مدیریت فرهنگی ، کارکنان دانشگاه صنعتی قم از موزه عبرت در تهران بازدید به عمل آوردند.
بازدید کارکنان دانشگاه صنعتی قم از موزه عبرت

در این بازدید چند نفر از کسانی که در کمیته مشترک ضدخرابکاری که امروز به موزه عبرت تبدیل شده است زندانی بودند به ارائه توضیحاتی از فعالیت هایشان علیه رژیم منحوس پهلوی ، نحوه شکنجه و آزار و اذیت های مسئولین این کمیته پرداختند.
همچنین با فضاسازی های انجام شده در این موزه ،حضار با مقاومت و مجاهدت زندانیان آشنا شدند.
در پایان کارکنان دانشگاه صنعتی قم با حضور در مرقد مطهر امام خمینی (ره) با بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدا تجدید پیمان نمودند.