اطلاعیه زمان و شرایط ثبت ­نام وامهای دانشجویی صندوق ­رفاه و بنیاد علوی (نیمسال دوم 95-94، روزانه و شبانه)

شنبه هفدهم بهمن 1394 ساعت 11:11 ق ظ
وامهای ویژه دانشجویان روزانه: تحصیلی-مسکن- تغذیه- ضروری- ودیعه مسکن متأهلی- زیارت- استعدادهای درخشان- مواردخاص- تغذیه- ازدواج-بیمه تکمیلی– وام بنیاد علوی  ( به شرط ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم)
وامهای ویژه دانشجویان نوبت دوم: شهریه – زیارت - وام بنیاد علوی( به شرط ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم)
مهلت اعلام درخواست انواع وام از 94/11/­­17 الی 94/12/10 می­ باشد.
توجه: ثبت درخواست وام در پرتال دانشجویی وب سایت صندوق­رفاه (www.swf.ir) بصورت الکترونیکی علاوه بر تحویل فرم درخواست به اموردانشجویی دانشگاه، الزامی است.
 مدارک مربوط به تشکیل پرونده وام دانشجویان روزانه و شبانه:
ارائه مدارک بند 1 الی 9 برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست دریافت وام دارند ضروریست.
1- تکمیل فرم مشخصات وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و نوبت­دوم(شبانه) جداگانه طراحی شده است.)
2- تکمیل فرم درخواست وام (این فرم برای دانشجویان روزانه و نوبت­دوم(شبانه) جداگانه طراحی شده است.)
3-تکمیل فرم درخواست وام بنیاد علوی برای دانشجویان روزانه و شبانه متقاضی این وام (در صورت ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری )
4-  کپی کارت ملی دانشجو
5- کپی کارت دانشجویی
6-افتتاح و اعلام شماره حساب در بانک تجارت(ترجیحا حساب جوان) به نام شخص دانشجو (ویژه دانشجویان روزانه و دانشجویان شبانه متقاضی وام بنیاد علوی)
7- ارائه سند تعهد محضری با ضامن معتبر(کارمند رسمی، پیمانی و یا کارمند بازنشسته به شرط ارائه گواهی کسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) تذکر: ضمانت کارمند بازنشسته برای اخذ وام از بنیاد علوی قابل قبول نمی­باشد.
8- ارائه کپی آخرین حکم کارگزینی و فیش حقوقی ضامن
9- کپی شناسنامه دانشجو
دانشجویان محترم متوانند جهت دریافت فرمهای مذکور به واحد انتشارات دانشگاه و یا آدرس اینترنتی ذیل قسمت رفاه دانشجویی (فرمها) مراجعه نمایند.
نکته اول :سندهای ضمانت(در برگهA4)، و در صورت معرفی ضامن واجد شرایط ضمانت و به شرط ارائه مدارک کامل، پذیرفته خواهد شد.
نکته دوم : اولویت بررسی درخواستها با متقاضیانی است که با مدارک کامل و در تاریخهای مذکور مراجعه نمایند و درصورت محدودیت اعتبار ثبت درخواستها اولویت­بندی خواهد شد.
نکته سوم :درخواست دانشجویانی که از ترمهای گذشته نواقصی در مدارک پرونده آنها وجود داشته باشد بررسی نخواهد شد.
نکته چهارم:(­مدارک ویژه دانشجویان متأهل) ارائه کپی سند ازدواج - کپی شناسنامه همسر – تعیین وضعیت همسر(تحت تکفل - مشغول بکار – زندگی در شهر دیگر) الزامی است.
نکته پنجم :(مدارک ویژه وام ودیعه مسکن متأهلی) سند تأهل و اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو(منزل اجاره­ای در قم)
نکته ششم:(مدارک ویژه وام مسکن دانشجویان مجردی که در محل سکونت خانواده نبوده و در خوابگاه نیز سکونت ندارند) : اجاره نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو(منزل اجاره­ای در قم)
نکته هفتم: با توجه به افزایش سقف وام تحصیلی ویژه دانشجویان متأهل مرد و دارای فرزند ارائه مدارک مربوط به تأهل و شناسنامه فرزندان الزامیست.
نکته هشتم: ضروریست دانشجویان روزانه متقاضی وام مسکن که در خوابگاههای دانشگاه سکونت دارند، فرم درخواست وام خود را به تأیید مسئول خوابگاه برسانند.
شرایط دریافت وام بنیاد علوی در صورت تأمین اعتبار: ارائه گواهی کسر از حقوق ضامن (کارمند رسمی یا پیمانی یا قراردادی ارگانهای دولتی) خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری- دارا بودن معدل 14 – ارائه شماره حساب بانک تجارت – مبلغ وام بنیاد علوی برای دانشجویان (روزانه و شبانه) مجرد و متأهل به ترتیب برابر 6000000 و 8000000 ریال می­باشد.