رابطه دولت با مجلس،تعامل یا تقابل

سه شنبه پانزدهم اسفند 1391 ساعت 0:0 ق ظ
كرسی آزاد اندیشی رابطه دولت با مجلس به همت بسیج دانشجویی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم روز دوشنبه 91/12/7 از ساعت 15 الی 17/30 ،با حضور حجت السلام والمسلمین لیالی كارشناس امور سیاسی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
رابطه دولت با مجلس،تعامل یا تقابل

در ابتدای این  كرسی  هر كدام از دانشجویان به بیان نظرات خود پیرامون موضوع مربوطه پرداختند.در ادامه حجت السلام والمسلمین لیالی رابطه بین دولت ومجلس را برگرفته از قانون اساسی دانست  و سپس به جریان شناسی 4 دولت و 9 مجلس اخیر پرداخت. وی با توجه به جریانات شش ماه اخیر و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، حفظ  احترام به روئسای قوا را امری واجب و ضروری اعلام كرد.

این همایش با پرسش و پاسخ دانشجویان از كارشناس مربوطه به پایان رسید.