حضور عوامل برنامه تلویزیونی (از لاک جیغ تا خدا )در دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه هجدهم آذر 1394 ساعت 10:36 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با روز دانشجو، عوامل برنامه تلویزیونی ( ازلاک جیغ تا خدا ) به همت خانم فاطمه کریمی از دانشجویان رشته کامپیوتر دانشگاه و حوزه ریاست در بین دانشجویان دانشگاه صنعتی قم حضور یافتند.
حضور عوامل برنامه تلویزیونی (از لاک جیغ تا خدا )در دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با روز دانشجو، عوامل برنامه تلویزیونی (از لاک جیغ تا خدا )به همت خانم فاطمه کریمی از دانشجویان رشته کامپیوتر دانشگاه و حوزه ریاست با حضور مهندس صالح نامی و همسرش که از شرکت کنندگان در این برنامه تلویزیونی بودند در بین دانشجویان دانشگاه صنعتی قم حضور یافتند.
در این برنامه آقای تفکری کارگردان ،تهیه کننده و خواننده این برنامه به توضیحاتی در مورد چرایی و چگونگی ساخته شدن این برنامه از شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی ایران پرداخت. وی افزود: به دلیل نو بودن ایده ها و صحبت های گرم و صمیمی میهمانان این برنامه ، از لحاظ جذب مخاطب و تاثیر گذاری، برنامه (از لاک جیغ تا خدا )رتبه سوم و تیتراژ آن رتبه دوم برنامه های شبکه دو سیما را به خود اختصاص داده است.
در انتها مهندس صالح نامی و همسرش به بیان گذشته شان و نحوه تغییر مسیر زندگی شان پرداختند.