قابل توجه کارکنان محترم و دانشجویان گرامی

دوشنبه بیست و پنجم آبان 1394 ساعت 10:11 ق ظ
همانا خداوند ما را برگزید و گروهی را برای ما برگزید تا یاریمان کنند و به سبب شادی ما شاد باشند و به خاطر حزن ما اندوهگین باشند و اموال و جان هایشان را در راه ما بذل کنند. آنان از ما و به سوی ما هستند.
قابل توجه کارکنان محترم  و دانشجویان گرامی

قابل توجه کارکنان محترم و دانشجویان گرامی

قال علی علیه السلام: انّ‏الله اختارنا واختار لنا شیعه ینصروننا و یفرحون لفرحنا و یحزنون لحزننا و یبذلون أموالهم و أنفسهم فینا اولئک منّا و الینا.

با آرزوی قبولی عزاداری های شما عزیزان  به اطلاع می رساند؛ مراسمی در روز دوشنبه مورخ 9/9/94 به مناسبت اربعین سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) در نمازخانه دانشگاه برگزار می گردد و در پایان از عزاداران با نهار نذری پذیرایی خواهد شد .

عزیزانی که مایل هستند در این امر معنوی شرکت داشته باشند جهت اهدای نذورات به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مراجعه فرمایند.