سالروز 9 دی گرامی باد

جمعه هشتم دی 1391 ساعت 0:0 ق ظ
ما جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم(هیئت رئیسه،اساتید،كارمندان و دانشجویان) معتقدیم:با گذشت بیش از سی سال كه از عمر انقلاب اسلامی عزیزمان می گذرد
سالروز 9 دی گرامی باد

ما جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم(هیئت رئیسه،اساتید،كارمندان و دانشجویان) معتقدیم:با گذشت  بیش از سی سال كه از عمر انقلاب اسلامی عزیزمان می گذرد،شاهد روزهای تلخ و شیرین بسیاری بوده ایم كه با رهبری آگاهانه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و بصیرت مردم ایران  روزهای تلخ به روزهایی حماسه ساز تبدیل شده است.

روز 9 دی یكی از روزهای حماسه آفرین در تقویم جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده است. روزی كه مردم با الهام از فرهنگ عاشورایی برای خاموش كردن فتنه های داخلی و توطئه های خارجی با مشت هایی گره كرده عشق به ولایت و رهبری و عشق به ایران  اسلامی را به تصویر كشیده اند.

ملت شریف ایران پس از مشاركت 40 میلیونی مردم در انتخابات ریاست جمهوری دهم شاهد فتنه انگیزی و طمع ورزی دشمنان داخلی و خارجی بسیاری بوده اند و در انتها در عاشورای سال 88 صبر انقلابی ملت شهید پرور ایران لبریز شد و شور و شعور دینی ملت  تصویرگر یكدلی و یكرنگی ایرانیان شد.اینك ما جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم اعلام می کنیم:ما جوانان حسینی با محوریت  رهبری، بصیرت و وحدت تا پای جان از عزت وشرف ایرانی و اسلامیمان دفاع خواهیم كرد تا دشمن نتواند كوچك ترین خدچه ای به ایران عزیزمان وارد كند.