دانشگاه صنعتی قم متبرك به حضور یك شهید گمنام شد

سه شنبه پنجم دی 1391 ساعت 0:0 ق ظ
مراسم تشییع سه تن از شهیدان گمنام صبح روز سه شنبه 91/9/28 از مسجد امام حسن عسكری(ع) به سمت دانشگاه صنعتی قم،پردیس و قم انجام شد.
دانشگاه صنعتی قم متبرك به حضور یك شهید گمنام شد

(دانشگاه صنعتی قم متبرك به حضور یك شهید گمنام شد)

ریاست محترم دانشگاه، اساتید،كارمندان ،تشكل های بسیج و جامعه اسلامی وكلیه دانشجویان با آماده سازی فضای دانشگاه با پرچم های جمهوری اسلامی ایران، تشكیل ستاد استقبال ،ساخت سنگر،قرائت زیارت عاشورا ،مداحی و سخنرانی توسط حجت السلام والمسلمین قلیچ خانی از مبلغین راهیان نور آماده حضور یكی از این شهدای گمنام شدند.

پیكر پاك این شهید گمنام با فریاد( یا حسین )ساعت 11/30 با حضور مسئولین دانشگاه،اساتید،كارمندان ،دانشجویان وجمعی از مسئولان استان وارد دانشگاه صنعتی قم شد.پس از استقبال ، ادای احترام و وداع با این شهید همیشه جاوید ،جهت مراسم تدفین   به سمت دانشگاه پردیس حركت كردند.