همایش بررسی تحلیلی تاریخ صدر اسلام

شنبه دوم دی 1391 ساعت 0:0 ق ظ
همایش بررسی تحلیلی تاریخ صدر اسلام با حضور دكتر حشمت الله قنبری،استاد و پژوهشگر تاریخ،دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه،جمعی از اساتید،كارمندان و دانشجویان روز دوشنبه 91/9/20،ساعت 15 الی 16/30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
همایش بررسی تحلیلی تاریخ صدر اسلام

در این همایش پر شور كه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد،به مسائلی چون علل انحراف جامعه در صدر اسلام،خصوصیات مردم كوفه ،اعجاز واقعه كربلا و... پرداخته شد.

در ابتدا دكتر قنبری به معجزاتی از قرآن كریم اشاره كردند.وی گفت در قرآن معجزاتی آمده است كه هنوز ما دلایل آنها را نمی دانیم مانند اینكه چرا در قرآن كریم دقیقا ذكر شده است كه اصحاب كهف 309 سال در خواب بودند و یا اینكه چرا پیامبر اكرم می فرمایند:ضربه ای كه حضرت علی(ع) به عمر بن عبدود زد از تمامی اعمال امت من با فضیلت تر است.در واقعه كربلا هم از این سوالات بسیار مطرح است.برای مثال اینكه چرا امام حسین (ع) با  تمامی اهل بیتش به كربلا آمدند.

در ادامه وی افزود:در سپاه باطل افراد صاحب نامی چون عمر بن سعد،شمر و... وجود داشتند.وقتی آنها هیچ ارزشی برای شرافت و نوامیس پیامبر قائل نشدند سیاهی باطل و سپیدی حق در طول تاریخ شفافتر جلوه گری می كند.

دكتر قنبری به ویژگی های مردم كوفه و جان فشانی های مسلم بن عقیل اشاره كردند . این مراسم با خواندن بخش هایی از مقتل در ساعت 16/30 به پایان رسید.