بازدید از نمایشگاه هوایی و فضایی ایران

سه شنبه شانزدهم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
بازدید از نمایشگاه هوایی و فضایی ایران

(حضور فعال دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در سومین نمایشگاه ملی توانمندی های هوایی و فضایی ایران)

دانشگاه صنعتی قم با همت دانشجویان پرتلاش این دانشگاه برای اولین بارتوانست در سومین نمایشگاه ملی توانمندی‌های هوایی وفضایی ایران ازتاریخ19الی21مهرماه سال1391درمركزنمایش‌های هوایی،حضور یابد.

در غرفه دانشگاه صنعتی قم ،دانشجویان به  برگزاری جلسات مشاوره ی علمی برای دانشجویان و دانش آموزان بازدید کننده، کارگاه ساخت هواپیما ی دست پرتاب، ارائه ی دستاوردهای پژوهشی نظیر هواپیمای عمود پرواز و  پهباد بدون سرنشین پرداختند.

شایان ذكر است ،روز افتتاحیه این نمایشگاه حجت السلام والمسلمین محمد حسن ابوترابی  نائب رئیس مجلس و جناب آقای مهندس منوچهر منطقی ریاست محترم اتحادیه ی هوافضا از این غرفه بازدید كردند.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه، فعالیت های دانشجویان در این غرفه بسیار مورد توجه مسئول بنیاد نخبگان وزارت دفاع ، مدیران اتحادیه ی هوافضا، مدیر عامل شرکت های خصوصی نظیر شرکت هواپیماسازان بهنام گستر همچنین دانشجویان رشته ی مکانیک و هوافضای دانشگاه امیرکبیر، خواجه نصیر ، صنعتی شریف قرار گرفت.