پیام دکتر آخوندی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان

جمعه هشتم خرداد 1394 ساعت 10:42 ب ظ
پیام دکتر آخوندی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان
بسم الله الرحمن الرحیم
جوانان ما با الگوگیری از پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار و همچنین رهنمودهای امام خمینی (ره) و پیروی از منویات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) در کلیه مناسبت ها به ویژه پیروزی انقلاب اسلامی،هشت سال دفاع مقدس،مقابله علیه تهدیدها و تحریم های دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب نقش آفرینی اثر بخش و بی بدیل خود را بر همگان به اثبات رسانده اند.
به همین مناسبت بر خود واجب دانسته تا میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان را به شما دانشجویان، اساتید و کارکنان جوان دانشگاه صنعتی قم تبریک و تهنیت عرض نموده . طبق سخن مقام معظم رهبری (مدظله العالی) : جوان زنده و با نشاط و پرامید و پاکدامن، می‌تواند یک تاریخ را بیمهکند، امید است که شما جوانان با بصیرت و آگاهی مانند سدی مستحکم ،ایران اسلامی را از گزند دشمنان حفظ نمایید.
همچنین امیدوارم با پشتکار،همدلی و همکاری شما جوانان خلاق و انقلابی شاهد پیشرفت های روز افزون دانشگاه صنعتی قم باشیم.