هفته خوابگاه ها در دانشگاه صنعتی قم

دوشنبه چهارم خرداد 1394 ساعت 6:47 ب ظ
هفته خوابگاه ها در دانشگاه صنعتی قم
مراسم بزرگداشت هفته ی خوابگاه ها به همت معاونت دانشجویی  دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
     به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به مناسبت هفته خوابگاه ها معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی قم با تشکیل یک کارگروه ویژه و برنامه ریزی مناسب برنامه هایی از قبیل اردوهای کوهنوردی خواهران و برادران به کوه خضر نبی(ص)، انتخاب اتاق های نمونه خوابگاه ها، برگزاری مسابقات ورزشی از جمله فوتسال، شطرنج، تنیس روی میز، دارت، طناب زنی، طناب کشی، پرتاب حلقه، فوتبال دستی و آمادگی جسمانی به انضمام اهدای جوایز و حکم قهرمانی به نفرات برتر، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری شامل شعر، کاریکاتور، قطعه ادبی و عکاسی با موبایل با مضمون خوابگاه و تدوین ،تکثیر و انتشار خبرنامه هفته خوابگاه ها و قدردانی از فعالان این حوزه با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی، برگزاری جلسات متعدد پرسش و پاسخ با حضور ریاست محترم دانشگاه، مسئولان حوزه معاونت دانشجویی و امور دانشجویی در خوابگاه های مفید و شاهد تدوین، تکثیر و انتشار فرم های نظرسنجی به منظور اخذ نظرات و پیشنهادات دانشجویان خوابگاه های مفید و شاهد، تقدیر از مسئولان و سرپرستان محترم خوابگاه ها، برگزاری دو کارگاه آموزشی کمک های اولیه در خوابگاه های مفید و شاهد و تجهیز خوابگاه های مفید و شاهد به جعبه های کمک های اولیه جدید، بخشی از برنامه های هفته خوابگاه ها می باشد.
   همچنین جشن گرامیداشت هفته خوابگاه ها با حضور دکتر آخوندی ریاست محترم دانشگاه، دکتر محمد کریمی معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر ملاتقی مدیر امور دانشجویی دانشگاه، سرپرست دانشکده ها ، جمعی از مسئولان و دانشجویان در سالن همایش های شهید آخوندی برگزار گردید.
این جشن با برنامه های متنوعی نظیر اجرای زنده مجری توانمند جناب آقای پور صباغ ، اجرای حرکات نمایشی ورزشی، تقدیر از دانشجویان نمونه خوابگاهی در زمینه های فرهنگی، صنفی و ورزشی ، برپایی جشنواره و نمایشگاه خیریه و... همراه بود.