همایش امنیت ،آگاهی ، پیشگیری

چهارشنبه سی ام اردیبهشت 1394 ساعت 7:30 ب ظ
همایش امنیت ،آگاهی ، پیشگیری
همایش امنیت، آگاهی ، پیشگیری با حضور سرهنگ قدمی رئیس پلیس آگاهی استان قم و به همت روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم در روز یکشنبه 27 اردیبهشت ماه برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همایش ، امنیت ، آگاهی و پیشگیری با حضور سرهنگ قدمی رئیس پلیس آگاهی استان قم در سالن همایش های شهید آخوندی با حضور گسترده اساتید و کارکنان و دانشجویان برگزار شد.
در این همایش سرهنگ قدمی با ارائه گزارشی از حوزه فعالیت های پلیس و همچنین نقش آگاهی افراد در پیشگیری از آسیب های اجتماعی وبه تبع آن گسترش امنیت در جامعه اسلامی پرداخت.
قدمی افزود: دانشگاه و دانشگاهیان نقش بسیار بالایی در ایجاد فرهنگ قانون مداری در جامعه را دارهستند و هرچه آگاهی از قوانین و اصول پیشگیری از آسیب ها در دانشگاه ها آموزش داده شود جامعه ای پربارتر و کم جرم تر خواهیم داشت.
در پایان قدمی ابراز داشت: انشاءالله کمیته های تخصصی متشکل از دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قم و کارشناسان پلیس آگاهی قم تشکیل خواهد شد و برنامه های پژوهشی و پیشگیری در این کارگروه ها پیگیری خواهد شد.