برگزاری مسابقه رصد آسمان شب

چهارشنبه سی ام اردیبهشت 1394 ساعت 7:27 ب ظ
برگزاری مسابقه رصد آسمان شب
مسابقه رصد آسمان شب به همت مسئولین دانشکده علوم پایه و انجمن فیزیک مهندسی روز یکشنبه 27 اردیبهشت در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: با توجه به نام گذاری سال جاری به نام سال جهانی نور، انجمن فیزیک مهندسی با همکاری دانشکده علوم پایه اقدام به برگزاری مسابقه ای به نام "رصد آسمان شب"به سرپرستی دکترسپهر اربابی ، دبیر ستاد اجرایی سال جهانی نور در قم نمود.
با توجه به داشتن پیش زمینه علمی جهت شرکت در مسابقه دو کارگروه آموزشی در سالن آمفی
تئاتر با اجرای آقای علی احمدی برگزار گردید.
مسابقه روز یکشنبه تاریخ 2/27 درمحوطه دانشگاه با حضور 10 شرکت کنند 3داور و ریاست محترم دانشگاه " دکتر آخوندی" آغاز شد.
در ابتدای مسابقه دکتر اربابی توضیحاتی پیرامون نحوه برگزاری ارائه دادند و پس از اقامه نمازمغرب و عشا و گروه بندی شرکت کنندگان،مسابقه در ساعت 19:17 آغاز گردید.
پس از گذراندن سه مرحله،خانم ها شیرین محمدی ، مریم السادات موسوی و زهره تاجیک به ترتیب در مقام اول تا سوم قرار گرفتند و در پایان از ایشان تقدیر به عمل آمد.