بازدید دانشجویان دانشکده علوم پایه دانشگاه صنعتی قم از آزمایشگاه تحقیقاتی لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی

سه شنبه هشتم اردیبهشت 1394 ساعت 1:19 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دانشجویان علوم پایه دانشگاه صنعتی قم به همت سرپرست دانشکده علوم پایه دکتر آل عمران نژاد، خانم دکتر قلندری  و دانشجویان انجمن فیزیک مهندسی از پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی تهران بازدید به عمل آوردند.
خانم دکتر قلندری در این مورد اذعان داشت :این پژوهشکده دارای امکانات آزمایشگاهی خوبی در زمینه های تحقیقاتی از جمله تولید پلاسما های آزمایشگاهی و کاربرد آن در بیوپزشکی، صنعت، فوتونیک، لیزر و لایه نشانی می باشد .
وی افزود: حضور دانشجویان در چنین مراکز علمی و پژوهشی علاقه و نشاط علمی مطلوبی را رقم خواهد زد.