دیدار هیئت رئیسه با استاندار استان قم

جمعه دهم شهریور 1391 ساعت 0:0 ق ظ
دیدار هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قم با استاندار استان قم
دیدار هیئت رئیسه  با استاندار استان قم

هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قم با استاندار محترم استان قم دیدار كردند.

در این نشست جناب آقای كرم رضا پیریایی استاندار محترم استان قم تقویت آشنایی و تعامل جامعه دانشگاهی را با دیدگاه های راهبردی و اجرایی استان را امری ضروری دانستند.

وی با تاكید بر جایگاه ویژه استان قم گفت:حوزه علمیه،قم را جهانی تر كرده است.همچنین دانشگاه های قم باید در مسیر تجلی فرهنگ و معنویت استان حركت كنند. مكتب اهل بیت علیهم اسلام باید در همه كارها به ویژه در دانشگاه ها دیده شود .وی با اشاره به این كه دانشگاه صنعتی قم باید پشتیبان نظریه توسعه پایدار باشد،افزود توجه به تامین نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری به ویژه تسریع در واگذاری زمین مورد نیاز و شروع عملیات اجرایی احداث ساختمان جدید دانشگاه امری ضروری در استان قم خواهد بود.

در ادامه دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه صنعتی اظهار داشت این دانشگاه در سال 1387با دو رشته و 70 دانشجو فعالیت خود را آغاز كرد و امروز با 10 رشته و 1500 دانشجو در حال فعالیت است و در افق 1394دانشجویان این دانشگاه ولایی تا 6 هزار نفر افزایش خواهد یافت.