دكتر لاریجانی: در مراسم كلنگ زنی ساختمان جدید تنها دانشگاه صنعتی استان قم حضور خواهم داشت.

یکشنبه بیست و سوم فروردین 1394 ساعت 12:38 ق ظ
دكتر لاریجانی: در مراسم كلنگ زنی  ساختمان جدید تنها دانشگاه صنعتی استان قم حضور خواهم داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: هیات رئیسه و روئسای دانشكده های دانشگاه صنعتی قم، صبح امروز با دكتر لاریجانی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی در دفتر ایشان در قم دیدار و گفتگو كردند.
در این دیدار ضمن ارائه گزارش از فعالیت های انجام شده و پیشرفت های صورت گرفته به برنامه های آتی دانشگاه صنعتی قم به ویژه تامین اعتبار و ساخت ساختمان جدید دانشگاه صنعتی قم اشاره شد.
دكتر لاریجانی نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و رشد دانشگاه صنعتی قم افزود:علاوه بر حمایت های همیشگی از این دانشگاه، در مراسم كلنگ زنی ساختمان جدید دانشگاه صنعتی شركت خواهم داشت.