به مناسبت دهه مبارک فجر در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

شنبه بیست و پنجم بهمن 1393 ساعت 3:17 ب ظ
به مناسبت دهه مبارک فجر در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
 به منا سبت ایام الله دهه مبارک فجر ، همایش دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران به همت مدیریت فرهنگی واجتماعی، روز یکشنبه 93/11/19 در سالن همایش های شهید علی آخوندی با حضوراساتید ،کارمندان و دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای این همایش حجت الاسلام و المسلمین دکتر امیدیان مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پس از خیر مقدم به مدعوین، از جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم جهت شرکت در راهپیمایی روز 22 بهمن دعوت به عمل آورد. ریاست محترم دانشگاه نیز ضمن عرض تبریک به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی، بیان داشت: انقلاب اسلامی ایران، انقلابی ارزشی و معنوی است .انقلاب اسلامی ایران تحولی معنوی ، روحی و فرهنگی عظیمی را در آحاد ملت ایران به وجود آورده است . همچنین حجت الاسلام و المسلمین آخوندزاده نیز به بیان خاطراتی از لحظات ورود حضرت امام (ره) به میهن عزیزمان پرداخت .
در پایان نیز به پنج نفر از خانواده های معظم شهدا با اهدای لوح و هدایایی به رسم یادبود تقدیر به عمل آمد. همچنین به 3 نفر از شرکت کنندگان مسابقه 22 بهمن به قید قرعه جوایزی اهدا گردید.