بیانیه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت 13 آبان

سه شنبه دوازدهم آبان 1394 ساعت 2:44 ب ظ
دستگیری شبانه امام خمینی( ره) به دلیل سخنرانی علیه قانون كاپیتولاسیون در 13 آبان سال 1343 و تبعید شدن ایشان، زمینه‌ بیداری و بالندگی فکر و اندیشه ملت ایران را مهیا کرد، آنچنان که در سیزده آبان 1357، حماسه دانش آموزان علیه رژیم ستم شاهی در تاریخ این مرز و بوم ماندگار شد.
بیانیه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت 13 آبان
همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، از یوم الله 13 آبان به عنوان روز شروع سقوط هیبت استکباری آمریکا یاد کردند، امروز می توان ادامه این سقوط را در قیام و فریاد های مرگ بر آمریکای مردم فلسطین، یمن و لبنان دید و این بینش اسلامی ، جرات و جسارت، همگی به برکت ایستادگی و استقامت ملت ایران در جهان هویدا شده است.
ستیز ملت شریف ایران با استکبار جهانی در لحظه لحظه تاریخ به ویژه در هشت سال دفاع مقدس، 13 آبان 1357 و 1358، 16 آذر 1332 و ...، نشان داد که ملت ایران هیچ گاه از اصول و آرمان هایش عدول نمی کند. هم اینک ملت شریف ایران با حفظ استقلال و آزادی دوران تحریم ها و تهدیدها را پشت سر گذاشت و در پسا برجام نیز با پیروی از منویات مقام معظم رهبری( مدظله العالی) اجازه نفوذ بیگانگان را به کیان خود نخواهد داد.
با توکل و امید به آینده در راستای تداوم انقلاب اسلامی این میراث گرانبهای امام(ره) و شهدا ، جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم بر خود واجب می داند تا با حضور مهندسان و متخصصان مومن و متعهد در میهن اسلامی ، اقتدار و سربلندی ایران اسلامی را رقم زند.