بیانیه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت رحلت آیت الله مهدوی کنی (زید عزه)

چهارشنبه سی ام مهر 1393 ساعت 3:42 ب ظ
انا لله و انا الیه راجعون روح بلند و ملکوتی آیت الله مهدوی کنی به ملکوت اعلی پیوست
بیانیه دانشگاه صنعتی قم به مناسبت رحلت آیت الله مهدوی کنی (زید عزه)
انا لله و انا الیه راجعون
روح بلند و ملکوتی آیت الله مهدوی کنی به ملکوت اعلی پیوست
رحلت عالم ربانی،استاد اخلاق و معرفت،فقیه بصیر و یار دیرین امام و رهبری باعث تاسف و تاثر ایرانیان شده است .چرا که انقلاب اسلامی داغدار یکی از بزرگ ترین مبارزان حق علیه باطل می باشد.بزرگ مردی که در کنار امام خمینی (ره) با تحمل شکنجه و تهدید رژیم طاغوت استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را به ایران و ایرانی هدیه کرد. دانشمند فرهیخته ای که در هر گوشه ای از نظام مقدس جمهوری از جمله عضویت در شورای نگهبان،مجلس خبرگان رهبری،شورای انقلاب ،شورای عالی انقلاب فرهنگی با عملکرد درخشانش ارادت خود را به امام و شهدا نمایان نموده است. همچنین آیت الله مهدوی کنی با تعلیم طلاب و دانشجویان حوزه علمیه مروی و دانشگاه امام صادق (ع) در اعتلای دینی و اخلاقی جوانان این مرز و بوم نقشی بسزا داشته است .
جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی قم رحلت جانسوز این عالم ربانی را به پیشگاه ولی عصر (عج)،مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ملت شهید پرور ایران تسلیت عرض می نماید . از خداوند متعال صبر جمیل برای بازماندگان و اجر جزیل برای ایشان مسئلت داریم.