امروز : یکشنبه یازدهم شهریور 1403

پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به وزیر علوم،تحقیقات و فناوری
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور با صدور پیامی انتصاب دکتر سیمایی صراف را به عنوان وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری تبریک گفت . متن این پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

امروز ملت شریف و قهرمان ایران به خود می‌بالد که با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، با انتخابی آگاهانه و حضوری پرشور حماسه‌ای دیگر را در تاریخ پرشکوه این مرز و بوم ثبت کردند. پس از شهادت شهید جمهور, رئیس جمهور عزیز جناب آقای دکتر پزشکیان با ایجاد وفاق و همدلی بار دیگر بارقه امید و تحول را در دل‌های ملت ایران روشن کردند. در این بین ایران عزیز به رشد علم و فناوری در راستای مرجعیت علمی بین المللی برای تمدن سازی اسلامی نیازمند است. امروز که سکان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دستان توانمند جناب آقای دکتر سیمایی صراف است، مسیر روشنی برای دانشگاهیان و پژوهشگران ترسیم شده است که ارتقای همه جانبه علم و فناوری را به ارمغان خواهد آورد. لذا اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی صنعتی قم ضمن قدردانی از تلاشهای شبانه روزی و زحمات بی‌شائبه و بی‌دریغ استاد فرزانه جناب پروفسور زلفی گل، معاونین، مدیران و مشاورین ایشان، انتخاب شایسته برادر ارجمندم جناب آقای دکتر سیمایی صراف را به عنوان وزیر علوم, تحقیقات و فناوری تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم که با تدابیر ارزشمند ایشان دانشگاه‌ها, موسسات علمی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری همچون گذشته در مسیر مرجعیت علمی و تمدن سازی روز به روز پویاتر و موفق‌تر باشند.
و من الله التوفیق
                           جلال رضایی نور