اخبار امور فرهنگی

شور حسینی در خوابگاه حضرت معصومه(س)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان به همت دانشجویان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه های قم،حضرت معصومه(س)،مفید،شهاب دانش و آزاد روز دوشنبه 92/8/27   از ساعت20 الی 23 در خوابگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم،سركار خانم سلیمانی از مبلغان حوزه علمیه به بیان سخنرانی پیرامون عاشورا پرداختند.این مراسم با مداحی و نوحه سرایی سركار خانم ضیایی ادامه داشت . در پایان با آش نذری وحلوا كه توسط دانشجویان طبخ شده بود، از عزاداران حسینی پذیرایی شد.

شور حسینی در خوابگاه حضرت معصومه(س)

چهارشنبه بیست و نهم آبان 1392 ساعت 1:55 ب ظ
دوره کارگاهی نشریات دانشجویی
علاقه مندان جهت شرکت در: دوره کارگاهی نشریات دانشجویی تا تاریخ 92/8/27 فرصت دارند به امور فرهنگی مراجعه کنند

دوره کارگاهی نشریات دانشجویی

یکشنبه بیست و ششم آبان 1392 ساعت 1:57 ب ظ
پنجمین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان

قابل توجه اساتید، دانشجویان و کارکنان:

پنجمین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان سراسر کشور توسط معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برگزار می شود.

شروع جشنواره

« به حول و قوه الهی و تأییدات حضرت ولی عصر (عج) از ابتدای مهر ماه سال 92  آغاز خواهد شد.

اختتامیه

در اواخر اردیبهشت ماه 93(93/2/25) برگزار میگردد.

نام نویسی

« داوطلبان جهت ثبت نام در جشنواره به دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دفاتر فرهنگ اسلامی و سایر حوزههای فرهنگی دانشگاه ها و یا سایت تعریف شده برای جشنواره به نشانیwww.sahife.nahad.ir  مراجعه نمایند.

آزمونها

آزمونها در بخش کتابخوانی و درك مفاهیم از مهر ماه 92 همراه با ثبت نام تا پایان بهمن ماه92 از طریق سایت جشنواره به نشانی www. sahife.nahad.ir و به صورت تستی میباشد که مرحله دوم آن از اول فروردین 93 تاپایان فروردین 93 به مدت یك ماه خواهد بود.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با آدرس اینترنتی سایت بالا مراجعه فرمایند.

پنجمین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان

چهارشنبه هشتم آبان 1392 ساعت 2:16 ب ظ