اخبار امور فرهنگی

پنجمین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان

چهارشنبه هشتم آبان 1392 ساعت 2:16 ب ظ
نخستین مسابقه کاربرد انرژی خورشیدی به همت دکتر مشکوه السادات و دانشکده علوم پایه دانشگاه صنعتی قم دوشنبه 92/8/6 از ساعت 13 الی 15 برگزار شد. در این مسابقه 25 تیم یک تا چهار نفره با هم به رقابت پرداختند.

قابل توجه اساتید، دانشجویان و کارکنان:

پنجمین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان سراسر کشور توسط معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها برگزار می شود.

شروع جشنواره

« به حول و قوه الهی و تأییدات حضرت ولی عصر (عج) از ابتدای مهر ماه سال 92  آغاز خواهد شد.

اختتامیه

در اواخر اردیبهشت ماه 93(93/2/25) برگزار میگردد.

نام نویسی

« داوطلبان جهت ثبت نام در جشنواره به دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دفاتر فرهنگ اسلامی و سایر حوزههای فرهنگی دانشگاه ها و یا سایت تعریف شده برای جشنواره به نشانیwww.sahife.nahad.ir  مراجعه نمایند.

آزمونها

آزمونها در بخش کتابخوانی و درك مفاهیم از مهر ماه 92 همراه با ثبت نام تا پایان بهمن ماه92 از طریق سایت جشنواره به نشانی www. sahife.nahad.ir و به صورت تستی میباشد که مرحله دوم آن از اول فروردین 93 تاپایان فروردین 93 به مدت یك ماه خواهد بود.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با آدرس اینترنتی سایت بالا مراجعه فرمایند.