اخبار امور فرهنگی

ویژه نامه شروع منتشر شد

کانون همیاران سلامت دانشگاه صنعتی قم منتشر کرد:

ویژه نامه شروع ( نشریه همیار)، ویژه نو دانشجویان و شروع سال تحصیلی 1399 به صورت الکترونیک منتشر گردید. جهت دانلود بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

دانلود ویژه نامه شروع

ویژه نامه شروع منتشر شد

یکشنبه بیست و پنجم آبان 1399 ساعت 10:5 ق ظ
جلسه مدیریت فرهنگی و اجتماعی با دبیران جدید انجمن های علمی دانشجویی برگزار گردید
❇️ جلسه مدیریت فرهنگی و اجتماعی با دبیران جدید انجمن های علمی دانشجویی برگزار شد.

پس از پایان انتخابات انجمن های علمی دانشجویی و انتخاب دبیران جدید انجمن ها، روز سه شنبه مورخ 99/08/24 جلسه مدیریت فرهنگی و اجتماعی با دبیران برگزیده در بستر فضای مجازی و به صورت برخط جهت بحث و تبادل نظر درخصوص فعالیت های آتی انجمن های علمی دانشجویی برگزار گردید.

پخش مداحی و نواهای مذهبی و توزیع شیرینی به مناسبت سالروز ورود حضرت معصومه(س) به  قم
به مناسبت 23 ربیع الاول، سالروز ورود حضرت معصومه(س) به  شهر قم پخش نواهای مذهبی و مداحی آن حضرت در محوطه دانشگاه انجام پذیرفت و همچنین پس از پایان مراسم نماز ظهر و عصر از نمازگزاران و هنچنین کارکنان دانشگاه با شیرینی پذیرایی شد.
برگزاری مراسم قرائت زیارت حضرت معصومه (س) در دانشگاه صنعتی قم
مراسم قرائت زیارت نامه حضرت معصومه (س)   روز چهارشنبه مورخ 99/08/21 ساعت 8:00 در محوطه دانشگاه با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی برگزار گردید. همچنین در پایان مراسم از شرکت کنندگان با وعده صبحانه به صورت بسته بندی پذیرایی گردید.

مراسم قرائت زیارتنامه حضرت رسول اکرم(ص) و بزرگداشت سالروز مبارزه با استکبار جهانی
به مناسبت ولادت پیامبر اکرم(ص) و سالروز مبارزه با استکبار جهانی برگزار می گردد:
مراسم قرائت زیارتنامه حضرت رسول اکرم(ص)
به همراه سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین قربانی مبین با موضوع اسوه حسنه.
روز دوشنبه مورخ ۹۹/۰۸/۱۲ ساعت ۸:۰۰ در محوطه دانشگاه
رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی الزامی می باشد.

مراسم قرائت حدیث کسا با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قرابانی مبین
مراسم قرائت حدیث شریف «کسا» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قربانی مبین، با موضوع زندگی مهدوی و با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی در محوطه دانشگاه برگزار گردید.
فراخوان عضویت کانون هلال احمر

فراخوان عضویت کانون هلال احمر

چهارشنبه هفتم آبان 1399 ساعت 10:0 ق ظ
سومین جشنواره ملی استعداد یابی