اخبار امور فرهنگی

مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود

والدین گرامی و دانشجوی عزیز

با سلام و عرض تبریک به مناسبت  میلاد با سعادت کریمه اهلبیت (علیهم السلام) حضرت فاطمه معصومه (علیها سلام) و ولادت پرفروغ امام رئوف حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (علیه السلام) و نیز تبریک قبولی در آزمون سراسری و پذیرش در دانشگاه صنعتی قم، از شما دعوت می شود در مراسم جشن ویژه معارفه ورودی های جدید شرکت فرمایید.

زمان :پنج شنبه 6/7/91از ساعت 9 صبح تا 1بعد از ظهر (به همراه صرف نهار)

مکان: قم، جمکران، اردوگاه یاوران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

جهت کسب اطلاعات بیشتر با امور فرهنگی دانشگاه (به شماره 6641601 داخلی 154 و 158) تماس حاصل نمایید.

مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود

سه شنبه بیست و هشتم شهریور 1391 ساعت 0:0 ق ظ
بازگشت بسیجیان گروه جهادی آل طه

]اردو های جهادی [خدمت‌رسانی است؛ خدمت ‌رسانی مادی و خدمت‌رسانی معنوی. از این مهمتر ، خدمتی است که شما به خودتان میکنید؛ استعدادهای درونی خودتان را فعال میکنید؛ به بالقوه‌هائی که در وجود شما هست، فعلیت میبخشید؛ تجربه پیدا میکنید؛ با زندگی مردم آشنا می شوید؛ این حصارهای طبقاتی شکسته می شود؛ واقعیتهای زندگی را لمس می کنید؛ در خودتان شعف و بهجت خدمت ‌رسانی را احساس میکنید و این احساس را در وجود خودتان زنده میکنید. کسی که لذت خدمت و کار را بچشد، از کار خسته نمیشود.

حضرت امام خامنه ای

بیانات در دیدار جهادگران بسیج سازندگی 89/6/89

جهادگران دانشگاه صنعتی قم با حضور 16 روزه در روستاهای "سراب نقل" و" سیاه گاو" از توابع استان ایلام، باردیگر پای در عرصه سازندگی نهادند. مقدمشان را گرامی می داریم و این حرکت بزرگشان را ارج می نهیم.

از خداوند متعال برایشان آرزوی توفیق و سربلندی در عرصه های مختلف زندگی، خصوصا جهاد اکبر را آرزومندیم.

بازگشت بسیجیان گروه جهادی آل طه

دوشنبه بیستم شهریور 1391 ساعت 0:0 ق ظ
برگزاری دوره دانش افزایی اساتید در مشهد مقدس

طی برنامه ریزی های انجام شده دومین دوره از طرح دانش افزایی اعضای هیئت علمی به همراه خانواده از 31/5/91 الی 2/6/91 در مشهد مقدس برگزار شد.

این جلسات با محوریت فلسفه علم وعلم دینی با حضور جناب آقای دكتر كافی در شش ساعت برگزار گردید.در این جلسات به تفاوت های علم مدرن و كلاسیك،گزاره های وجودی علم و راهكارهای دینی سازی علم مدرن پرداخته شد.

علاوه بر زیارت حرم مطهر و شركت در نماز پرشكوه جمعه،حضور در برنامه های تفریحی مجتمع موج های آبی از دیگر برنامه های انجام شده در این اردو بوده است.

این اردو روز پنج شنبه 2/6/91 با اجرای برنامه وداع با امام رضا (ع) در صحن گوهرشاد به پایان رسید.

برگزاری دوره دانش افزایی اساتید در مشهد مقدس

جمعه دهم شهریور 1391 ساعت 0:0 ق ظ
هوالحی الذی لا یموت

(هوالحی الذی لا یموت)

او زنده است و نمی میرد

جهت همدردی با جناب آقای دكتر قنبری معاون محترم فرهنگی دانشگاه به مناسبت درگذشت مادر گرامیشان مراسم ختمی روز دوشنبه 6/6/91 بعد از نماز ظهر و عصر در نمازخانه دانشگاه با حضور جناب آقای دكتر مشكوه السادات ریاست محترم دانشگاه،اعضای هیئت علمی ،اساتید و كارمندان برگزار شد.

از درگاه خداوند برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر جمیل آرزومندیم.

هوالحی الذی لا یموت

جمعه دهم شهریور 1391 ساعت 0:0 ق ظ